RM 99 RM149
Penghantaran percuma Tunai semasa penghantaran
Tikar calar kucing – Baiki/lindungi perabot anda

Baiki/lindungi perabot anda - pastikan rumah anda kelihatan seperti baharu

【PELINDUNG PERABOT KUCING】 Kucing ditarik secara semula jadi ke permukaan bertekstur kasar untuk dicakar, permukaan tikar calar kucing memenuhi keperluan mencakar naluri kucing, yang tahan calar dan tidak mudah gugur, boleh menarik perhatian kucing anda daripada perabot berharga anda, bukan sahaja memastikan kucing anda gembira tetapi juga melindungi perabot anda daripada calar kucing.

【Bahan Sihat dan Selamat】 Tikar menggaru kucing diperbuat daripada gentian poliester mesra alam berkualiti tinggi. Sandaran pelekat diri yang unik memastikan lekatan yang kukuh pada pelbagai permukaan perabot dan tidak meninggalkan gam selepas dibongkar.

【Cara menggunakan】 Potong mengikut saiz yang anda perlukan, cuma tanggalkan perlahan-lahan sudut belakang tikar menggaru kucing, dan anda boleh melekatkannya di mana-mana sahaja anda mahu menggunakannya.

【Mudah untuk DIY】 Tikar menggaru kucing boleh dipotong kepada sebarang bentuk mengikut keperluan sebenar dan dilekatkan pada tiang menggaru kucing anda untuk penggantian, menjimatkan wang anda.

Penerangan:

- Nama: tikar panjat kucing

- Sifat produk: Memanjat kucing dan pelekat anti-calar

- Bahan: Selimut bukan tenunan, 100% poliester

- Saiz: 30/40/60cm*1M/2M/3M

Ia adalah hadiah yang sempurna untuk rakan dan keluarga anda!