RM 180 RM280
Penghantaran percuma Tunai semasa penghantaran
Baby Swim Trainer™

Bersedia untuk musim panas dengan jurulatih renang bayi kami yang memenangi anugerah!

Alami masa bermain air tanpa bimbang dengan si kecil anda. Dibuat untuk keselamatan & keselesaan maksimum, bayi anda akan berasa seronok apabila mereka belajar menerokai sekeliling dalam kedudukan yang selamat & neutral, sambil masih dekat dengan ibu & ayah.

Untuk memastikan bayi anda selamat sambil belajar mencintai air

Jurulatih Renang Bayi™ kami adalah Diluluskan Pengawal Pantai Amerika Syarikat & Diperakui Keselamatan Air EU EN13138. Sistem Abah-abah Keselamatan 5-Titik, Reka Bentuk Anti-Flip, dan Teknologi Apung PearlFoam™ kami yang inovatif akan memastikan bayi anda mempunyai piawaian keselamatan maksimum apabila mereka cergas mendayung di dalam air.

Direka untuk keselesaan maksimum, bayi anda akan berasa seronok sambil membina keyakinan semasa mereka belajar mendayung dan menendang air dalam kedudukan semula jadi dan selamat - Tidak lagi meletakkan si kecil anda berisiko dengan pelampung kembung buruk yang bocor setiap kali.

Eksklusif untuk Baby Swim Trainer ™ sahaja. Untuk keselamatan bayi anda, sila elakkan produk tiruan!

PERKENALKAN BAYI ANDA DENGAN AIR DENGAN SELAMAT.

Membina keyakinan bayi anda & mencegah rasa takut terhadap air harus bermula sejak bayi. Anda tidak mahu menunggu terlalu lama untuk memperkenalkan bayi anda ke kolam. Kajian telah menunjukkan bahawa kanak-kanak yang tidak membasahi kaki mereka sehingga kemudiannya cenderung lebih takut dan menunjukkan kekurangan keyakinan- Anda mungkin terkejut melihat betapa baiknya bayi secara semula jadi berenang!

REKA BENTUK ANTI-FLIP KESELAMATAN YANG DITAIK TARIK

Teknologi Anti-flip Dinaik Taraf datang dengan sisi yang dilebarkan untuk daya apungan maksimum dan bahagian hadapan yang lebih tinggi untuk menghilangkan semua risiko kemalangan terbalik ke mana-mana arah. Bayi anda masih boleh melihat dan menyentuh air dengan selesa dalam kedudukan semula jadi yang selesa. Kami juga telah memasukkan alur di hadapan untuk merehatkan dagu mereka. Anda juga boleh meletakkan bayi anda ke belakang!

LANGKAH KESELAMATAN YANG DIPERBAIKI TAMBAHAN !

Sistem kunci keselamatan dan abah-abah kukuh yang dinaik taraf memastikan bayi anda tidak tergelincir apabila mereka bersungguh-sungguh menendang. Pelangkang boleh laras dan tali dada berlapik tebal kami bersama-sama dengan pengancing keselamatan berganda kami menyediakan keselamatan tambahan dengan menyokong kaki mereka, menghalang mereka daripada tergelincir keluar atau terbalik ke hadapan .

BAWA KE MANA-MANA DAN KE MANA-MANA

Bersama-sama dengan teknologi cepat kering, jurulatih renang bayi juga ringan dan sangat mudah alih. Anda boleh membawanya ke pantai, kolam renang, tab mandi, dsb. Penggunaan yang baik dalam tab mandi untuk membuatkan bayi anda selesa dan yakin di dalam air sebelum memasuki kolam.

Reka Bentuk 2024 Baharu dan Diperbaiki

Baby Swim Trainer™ kami menampilkan abah-abah keselamatan yang dipertingkatkan, sifat anti-flip yang lebih baik dan penambahbaikan pada reka bentuk keseluruhan, bersama-sama dengan warna baharu.

LANGKAH BERJAGA-BERJAGA:

* Jangan gunakan ini sebagai peranti menyelamatkan nyawa.

Gunakannya di bawah pengawasan ibu bapa pada setiap masa.

Tolong jangan tanggalkan penutup plastik di dalam pelampung

Had berat: maks 44lbs (22kg)

SPESIFIKASI:

Sesuai untuk bayi sehingga 3 bulan - 4 tahun

Sesuai untuk bayi yang mempunyai kulit sensitif

Dimensi: 48.5cm x 46.5cm

Piawaian Keselamatan Eropah EN13138-1 | Keselamatan AU/NZ | Diperakui Piawaian ASTM F963 AS

Kami kerap mendermakan produk kami kepada NPO Kesihatan Kanak-kanak. Dengan setiap pembelian anda membantu kami melanjutkan perkhidmatan ini. Kami ucapkan terima kasih terlebih dahulu ❤️.


Penghantaran Percuma Seluruh Dunia 

Semua pesanan kami dibungkus, disediakan dan dihantar secara pakar dalam masa 1-3 hari perniagaan selepas membuat pesanan.

Nombor penjejakan akan diemelkan kepada anda sebaik sahaja item dihantar.

Pesanan antarabangsa mungkin mengambil masa sehingga 15 hari perniagaan (bergantung pada lokasi).

Kepuasan 30 Hari Dijamin

Membeli dalam talian boleh menjadi tugas yang sukar, jadi kami ingin anda tahu bahawa terdapat risiko SIFAR mutlak dalam membeli sesuatu dan mencubanya. Jika anda tidak berpuas hati dengan tempahan anda, kami akan membetulkannya... Janji kami!

Kualiti tinggi dijamin

Penghantaran antarabangsa yang dijejaki & diinsuranskan

Pulangan mudah

Perkhidmatan pelanggan 24/7