RM 147 RM199
Penghantaran percuma Tunai semasa penghantaran
(3 pcs) Asingkan bau dan cegah lipas-Penapis Parit Lantai Keluli Tahan Karat

Adakah lubang saliran di rumah anda sering tersumbat oleh rambut dan serpihan lain?

Tidak seperti longkang butang tekan biasa, penyumbat longkang ini mempunyai penapis bakul anti-tersumbat di dalamnya yang mengumpul bulu dengan kemas dan menghalang longkang daripada tersumbat. Tiada barang kemas, cincin, kotoran, dan lain-lain akan memasuki paip longkang.

Reka bentuk baharu:  Reka bentuk penapis longkang timbul menumbangkan kaedah saliran tradisional dan menyusahkan (seperti palam asas dengan rantai)! Anda boleh bertukar antara dua mod, palam (simpanan air) dan penapis (saliran air), hanya dengan menekan perlahan penutup atas.

Keserasian Sempurna:  Penyumbat longkang singki bilik mandi sesuai dengan 99% lubang longkang sinki besen dengan julat diameter dalam, digunakan secara meluas untuk singki, longkang singki bilik mandi dan longkang tab mandi.

Mudah Dipasang: Sesiapa sahaja boleh memasang penapis longkang timbul kerana ia mempunyai struktur yang ringkas dan tidak memerlukan sebarang alatan. Hanya keluarkan penyumbat longkang sinki lama dan masukkan teras yang melantun.

Spesifikasi

* Bahan: Keluli tahan karat

* Saiz: Seperti gambar yang ditunjukkan

* Warna: Perak